Britten vol bewondering voor onze kroonprinses Elisabeth en geven haar prachtig compliment: “Op dat vlak lijkt ze heel erg op Kate Middleton”
Britten vol bewondering voor onze kroonprinses Elisabeth en geven haar prachtig compliment: “Op dat vlak lijkt ze heel erg op Kate Middleton”
Foto: Photonews

In Groot-Brittannië zijn ze helemaal in de ban van onze kroonprinses Elisabeth. De 18 – jarige troonopvolgster wordt door de krant The Daily Mail zelfs vergeleken met de populaire Kate Middleton. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Volgens de Britse krant hebben Elisabeth en Kate veel gelijkenissen. Zo hebben ze hun gevoel voor stijl alvast gemeen. “Ze kiezen beiden voor klassieke maar stijlvolle, vrouwelijke ontwerpen. Ze combineren trendy merken uit de winkelstraten met chique designeritems. Ze zijn formeel, maar niet verwaand.”

De witte blazerjurk die prinses Elisabeth droeg tijdens haar 18de verjaardag, doet bijvoorbeeld erg denken aan een outfit die Kate tijdens een bezoek aan Polen droeg in 2017. “Het is niet verwonderlijk dat ze hetzelfde soort outfits kiezen, gezien ze allebei gezegend zijn met een sierlijk, slank figuur. Ze kiezen er dan ook voor om dat in de verf te zetten, zonder dat het te opzichtig wordt. Heel koninklijk, dus.”

Ook de Britten hebben de foto gezien waarop kroonprinses Elisabeth al joggend te zien is in een legging van een jong Belgisch merk. “Elisabeth heeft het Kate-effect naar de Brusselse hoofdstad gebracht”, schrijft de krant verder. “Toen ze vorige week al sportend werd gefotografeerd in een joggingbroek van het merk Verso, verdubbelde hun verkoop.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.