Koningin Mathilde doet grote ogen trekken met opvallende look
Koningin Mathilde doet grote ogen trekken met opvallende look
Foto: Photonews

Koningin Mathilde bracht donderdag een bezoek aan een chrysantenkwekerij in West-Vlaanderen. De fleurigste van allemaal was toch onze vorstin. Haar verschijning maakte veel indruk. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Koningin Mathilde was donderdag van kop tot teen gehuld in een knalrode outfit van Natan, mét bijpassend mondmasker. Ze bracht een bezoek aan chrysantenkwekerij Gediflora in Oostnieuwkerke. Zij leveren de helft van alle bolchrysanten ter wereld aan.

Mathilde ging er in gesprek met vrouwelijke ondernemers die actief zijn in de Belgische sierteelt. De coronacrisis had immers een grote impact op deze sector, zowel op de binnenlandse als op de buitenlandse markt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⁣ ⁣ Gesprek met vrouwelijke ondernemers actief in de Belgische sierteelt. De coronacrisis had een grote impact op hun sector en op de binnen- en buitenlandse markt. Het Familiebedrijf chrysantenkwekerij Gediflora is een wereldspeler op het vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten. Het bedrijf onderneemt op een duurzame manier en is een mooi voorbeeld van vrouwelijk ondernemerschap.⁣ —————⁣ Entretien avec des femmes entrepreneurs actives dans la floriculture. La crise du coronavirus a eu un impact majeur sur leur secteur et sur le marché national et international. L’Entreprise familiale et pépinière de chrysanthèmes Gediflora est un acteur mondial dans l’obtention et la multiplication de chrysanthèmes pomponettes. L’entreprise est un bon exemple d’entrepreneuriat durable et féminin.⁣ ⁣ #gediflora @lauricaplants @vdwplant⁣ #chrysanten #Chrysanthèmes #bolchrysanten #sierteelt #duurzaam #ondernemerschap #développement #durable #SDG #sustainable #development #EnsembleContreCorona #SamenTegenCorona #GemeinsamGegenCorona #TogetherAgainstCorona #Corona #Covid_19 #COVID19 #COVID19BE #CoronaVirus #MonarchieBe #BelgianRoyalPalace⁣ ⁣ 📸 Koninklijk Paleis / Palais Royal

Een bericht gedeeld door Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.