Marco Borsato is er nog slechter aan toe dan gedacht: “Hij wil nooit meer werken”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Dat Marco Borsato door een moeilijke periode gaat, dat is geweten. Maar aan de Nederlandse Story heeft een bekende showbizzcollega uit de doeken gedaan dat het met de zanger nog slechter gaat dan tot hiertoe geweten was.

“Marco zit zó diep in die burn-out, die in mijn ogen overigens een depressie is, dat hij nauwelijks nog enig perspectief ziet. Hij heeft zelfs aan de mensen om zich heen laten weten dat hij nooit meer wil werken”, laat de showbizzcollega – die anoniem wenste te blijven – weten aan Story.

Niet zo lang geleden kwam aan het licht dat Marco tijdens zijn huwelijk met Leontine meerdere affaires heeft gehad. De zanger zou volgens de bron nu continu in de stress leven dat er nog veel meer naar buiten gaat komen.

“Dat met die Iris Hond heeft bijvoorbeeld veel langer geduurd dan tot nu toe bekend is geworden. Tot veel korter terug, bedoel ik. Dat van die tien jaar terug is niet waar. En dat met Maan is ook allemaal gebeurd, dat weet iedereen in het vak. En zo zijn er nog veel meer dames voorbijgekomen.”