Bron onthult hét moment waarop het volledig fout liep tussen Kate Middleton en Meghan Markle: “Kate heeft Meghan toen serieus op haar plaats gezet”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Dat Kate Middleton en Meghan Markle niet de beste vriendinnen zijn, dat gerucht doet al langer de ronde. In het Britse blad Tatler Magazine wordt nu ook voor het eerst de reden achter de breuk tussen de schoonzussen onthuld. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

In het magazine vertelt een vriend dat het fout liep tussen Kate Middleton en Meghan Markle tijdens de huwelijksrepetities in mei 2018. Meghan wou haar voeten vegen aan het koninklijke protocol, en dat zinde Kate niet.

“Het was een zeer warme dag en er was ruzie ontstaan over de vraag of de bruidsmeisjes panty’s moesten dragen of niet. Kate was van mening dat ze dat volgens het protocol moesten doen. Maar Meghan wilde dat niet.”

Volgens de bron escaleerde de situatie. “Kate heeft Meghan op haar plaats gezet, omdat ze vond dat ze denigrerend tegen het personeel van Kensington Palace had gesproken. En in het paleis hoor je talloze van zulke verhalen van het personeel. Over hoe die of die een nachtmerrie is en zich slecht gedraagt, maar dat hoor je nooit over Kate.”