Het gaat de verkeerde kant op met Kate Middleton: “Ze is woedend en compleet uitgeput”
Het gaat de verkeerde kant op met Kate Middleton: “Ze is woedend en compleet uitgeput”
Foto: Photonews

Sinds het vertrek van prins Harry en Meghan Markle worden prins William en Kate Middleton als troonopvolgers nadrukkelijker naar voren geschoven als vertegenwoordigers van de koninklijke familie. De extra taken en verantwoordelijkheden die nu op hun schouders rusten, zouden Kate volgens intimi allemaal te veel worden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

“Kate voelt zich compleet uitgeput en gevangen”, klinkt het in de Britse media. Het zit de hertogin hoog dat zij een steeds grotere werklast moet dragen, terwijl Harry en Meghan van het goede leven genieten in het zonnige Los Angeles.

“William en Kate wilden echt hands-on ouders zijn tijdens de coronacrisis maar hun drie kinderen - prins George, prinses Charlotte en prins Louis - zijn door Harry en Meghan voor de leeuwen gegooid”, klinkt het.

De entourage van Kate meent dat het “egoïstische gedrag” van Meghan en prins Harry nog enorme gevolgen kan hebben voor het gezinsleven van William en Kate. “Ze kunnen hun kinderen niet meer zelf afzetten aan school, omdat de verantwoordelijkheden nu enorm zijn. Kate is daar woedend over."

"Natuurlijk lacht ze nog altijd breed en kleedt ze zich steevast op de juiste manier, maar dit is niet wat ze wil", zegt de omgeving van Kate ook nog.  "Ze werkt net zo hard als de CEO van een topbedrijf die overal wel moet komen opdraven, maar geen grenzen kan stellen of voordelen kan krijgen zoals vakantie.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.