Belgium’s Got Talent-winnaar Michael Lanzo boos door hardnekkige roddels: “Daar is niets van waar, stop met die zever”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Michael Lanzo is het slachtoffer van roddels. Het verhaal doet de ronde dat zijn horecazaak gesloten blijft. De zanger reageert misnoegd in de Krant van West-Vlaanderen: "Daar is niets van waar. Stop met die zever".

Michael Lanzo baat al drie jaar Het Muziekcafé De Toerist uit. Ze hopen zo snel mogelijk opnieuw de deuren te mogen openen en hun klanten opnieuw met open armen te kunnen ontvangen. Sinds kort krijgt Michael echter de vaak de vraag of het klopt dat zij nooit meer zullen openen en het café laten overnemen.

“Het ging al zo ver dat ik zelfs een anonieme telefoon kreeg van een mogelijke overnemer. Vorige week heb ik ook al reacties en vragen gekregen van klanten, die triestig en teleurgesteld waren door de roddels. Toen stelde ik hen nog gerust en vertelde ik dat het maar een roddel was, die door een onbekende de wereld is ingestuurd”, aldus de zanger.

Michael krijgt meer en meer de indruk dat die roddel een eigen leven gaat leiden. “Ik krijg nu immers wel iedere dag dezelfde vraag voorgeschoteld of het klopt dat we ermee stoppen. Ik zeg heel duidelijk: we stoppen NIET met Het Muziekcafé De Toerist. Het doet mij enorm veel pijn dat door iemand zo'n roddels de wereld worden ingestuurd.”

Net als andere horecazaken wachten ze op richtlijnen van de ministers en veiligheidsraad over hoe en wanneer ze de deuren terug mogen openen. “We zitten nog boordevol plannen met het Muziekcafé De Toerist en we kijken zelfs al uit naar volgend jaar, want dan vieren we onze vierde verjaardag met een grootse show. Kortom, we sluiten niet, we blijven open en we gaan nog veel mooie dansmomenten en optredens organiseren", aldus Michael Lanzo.