Buren woest op Queen Elizabeth na drastische beslissing: Dit is er aan de hand
Buren woest op Queen Elizabeth na drastische beslissing: Dit is er aan de hand
Foto: Photonews

Queen Elizabeth is al jaren één van de populairste royals, maar niet iedereen is fan. Elizabeth wil niet langer dat auto’s parkeren in de omgeving van haar koninklijke verblijf Sandringham. Met de werkzaamheden die daar het gevolg van zijn, heeft ze haar buren razend gemaakt. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Om te voorkomen dat auto’s kunnen parkeren langs de weg richting haar landgoed, liet de Queen een modderberm aanleggen van kilometers lang. Daarmee heeft Elizabeth zich de woede van de omwonenden op de hals gehaald.

Gratis parkeren kan ook niet meer. Er waren twee gratis parkings voorzien, maar die moesten door de lockdown de deuren sluiten. Deze parkeergarages zijn ondertussen weer open, maar niet langer gratis. Wie er een hele dag wil staan, moet voortaan zo’n 8 euro ophoesten.

Volgens een koninklijke bron waren de werkzaamheden omwille van veiligheidsredenen gerechtvaardigd, maar de lokale bewoners vinden de modderberm een doorn in het oog. “De modder langs de weg ziet er vreselijk uit”, vertelt één van de buren in de Britse media. “Het is overal en verpest echt het uitzicht op de schaduwrijke weg naar Sandringham.”

Een woordvoerder van landgoed Sandringham ziet het probleem niet. “De werkzaamheden werden vorig jaar voorgelegd aan het publiek, die kunnen dus geen verrassing zijn. De werken hebben als doel Sandringham veilig en plezierig te houden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.