Estelle neemt opvallend besluit dat met haar moeder Wendy Van Wanten te maken heeft: “Dat zal zéker niet gebeuren”
Estelle neemt opvallend besluit dat met haar moeder Wendy Van Wanten te maken heeft: “Dat zal zéker niet gebeuren”
Foto: Instagram

Sinds half mei zijn de schoolpoorten weer open. Ook Estelle, de dochter van Wendy Van Wanten, mocht weer naar haar klas in het zesde leerjaar. Al was mama Wendy daar toch niet helemaal gerust in.

“Ik heb getwijfeld om haar te laten gaan, maar Estelle had er heel veel zin in. Gelukkig gaat het maar om twee dagen per week en worden de klassen opgesplitst. De school heet goede maatregelen genomen”, vertelt Wendy Van Wanten in Story.

“Toch heb ik op haar ‘eerste’ schooldag de hele tijd aan haar gedacht. Het is jammer genoeg niet hetzelfde als voorheen, toen ze nog zorgeloos kon zijn. Anderzijds moeten we de draad voorzichtig weer opnemen hè. We proberen de situatie ook niet te dramatiseren en vertrouwen op de beslissingen”, aldus de zangeres.

In september gaat Estelle naar het middelbaar. Dan zal Wendy haar dochter nog meer moeten loslaten. “Ik zal bezorgd blijven, maar ik moet haar inderdaad loslaten. Ik vraag haar wel altijd om een seintje te geven als ze op school aankomt met de fiets.”

Zelf kijkt Estelle er wel naar uit om naar het middelbaar te gaan, maar ze heeft er ook veel stress voor. “Het is een grote stap en ik weet totaal nog niet welke richting ik wil volgen. Ik heb geen idee wat ik later wil worden. Maar zeker geen zangeres of model, zoals mama”, lacht Estelle.

Volgens Wendy is haar dochter heel pienter, en zou ze Latijnse aankunnen. “Maar is dat nodig?”, vraagt de zangeres zich luidop af. “Een jaar geleden dachten we nog dat ze een tweede Kim Clijsters zou worden. Haar lerares zag veel tennistalent in haar, maar door haar studies – en nu door de coronacrisis – is tennis geen prioriteit meer.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.