Anke Buckinx krijgt het thuis plots heel moeilijk: “Naar hier gevlucht na een mega paniekaanval”
Anke Buckinx krijgt het thuis plots heel moeilijk: “Naar hier gevlucht na een mega paniekaanval”
Foto: Instagram

Anke Buckinx heeft een openhartige getuigenis gedaan vanuit haar tuin. De Joe-presentatrice heeft het niet altijd gemakkelijk tijdens te lockdown.

In een video op haar Instagram Stories vertelt Anke Buckinx dat ze naar haar tuin gevlucht is nadat ze, uit het niets, een “mega paniekaanval” heeft gekregen. “Ik heb dat soms sinds de lockdown. Daarvoor eigenlijk ook al, dat het ineens te druk wordt in mijn hoofd, en ik een soort kortsluiting ervaar. Dan moet ik naar buiten, dan moet ik even gaan ademen”, zegt Anke.

De radiopresentatrice zegt eerlijk dat het elf weken thuis zitten, combineren met fulltime werken, het huishouden runnen, de kinderen 24/7 entertainen, en de grootouders die niet op de kleinkinderen kunnen passen, haar heel zwaar valt.

Op een bepaald moment in het filmpje zit Anke op de schommel. “En nu zit ik hier. Een beetje belachelijk, want Lou (haar dochter, red.) is binnen en het zou andersom moeten zijn. Maar ik moet dit even doen. En seffens ga ik terug naar binnen, en is dat over.”

“Het lijkt misschien alsof wij hier altijd alles onder controle hebben, omdat wij wel toffe dingen proberen te doen met de kinderen. Maar ik vind spelen met kinderen zo vermoeiend! Ik vind dat echt vermoeiend”, zegt Anke eerlijk.

Hoe een werkdag er ten huize Anke Buckinx uitziet? “Druk en stress en overleven. En aangekoekte etensresten op de keukenvloer afkrabben… Elke dag een lach en een traan. En frustraties”, schrijft ze op Instagram.

Na een kwartiertje besluit de presentatrice dat het tijd is om terug naar binnen te gaan, maar niet voor ze haar volgers een belangrijke vraag gesteld heeft. “Wat ik wil weten: hoe is het met u? Hoe is het echt met u?”, vraagt ze. “Laat het mij weten. Je mag mij een reactie geven, of als je tips hebt voor andere mama’s en papa’s om zich door die laatste weken van lockdown te slepen, laat het mij dan weten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.