Bekende Vlaming heeft duidelijke mening over Bart De Pauw: “Als hij mij morgen belt voor een nieuw programma, zeg ik meteen ‘ja’”
Bekende Vlaming heeft duidelijke mening over Bart De Pauw: “Als hij mij morgen belt voor een nieuw programma, zeg ik meteen ‘ja’”
Foto: Photonews

Het programma ‘Influencers’ was niet bepaald een hoogvlieger. Tom Audenaert, één van de acteurs, reageert in Dag Allemaal op de kritiek.

Het sketchprogramma ‘Influencers’, dat te zien was op VIER, werd al van in het begin met de grond gelijk gemaakt. “Als een programma al van bij de eerste aflevering met de grond gelijkgemaakt wordt, vind ik dat een beetje vroeg, ja. Wij waren die aflevering samen met de hele cast aan het bekijken. ’t Was amper twee minuten bezig of de giftige commentaren rolden al binnen... Komaan, hé, je moet het wel een eerlijke kans geven”, reageert Tom Audenaert.

Omdat Bart De Pauw meewerkte aan het programma, lagen de verwachtingen op voorhand hoog. “De verwachtingen lagen inderdaad heel hoog, maar dat is altijd zo met een programma van Bart De Pauw. Ik vond het vooral pijnlijk om te lezen dat we er met onze klak naar gooiden. Natuurlijk waren er sketches bij die ik zelf wat minder vond, maar dat is smaak.”

‘Influencers’ was het eerste programma van Bart De Pauw na de beschuldigingen tegen hem. “Ik wist op voorhand dat er veel rond te doen zou zijn, maar dat heeft mij niet afgeschrikt”, aldus Tom. “Ik heb altijd heel fijn samengewerkt met Bart. Zijn manier van schrijven ligt mij. Bart is één van de grootste talenten die we in Vlaanderen hebben, en het is jammer dat hij al zolang niet meer op tv is geweest.”

Veel mensen vinden dat de zaak ondertussen wel heel lang aansleept, en die mening deelt ook Tom Audenaert. “Het wordt tijd dat er een beslissing wordt genomen in die zaak, ja. Mensen moeten op een bepaald moment toch verder kunnen met hun leven. Voor de rest kan ik er weinig over zeggen, omdat ik er gewoon niets van wéét. Nee, daar werd niet over gepraat op de set. Ik kan alleen zeggen dat ik het altijd heel fijn vind om voor Bart De Pauw te werken. Als hij mij morgen belt voor een nieuw programma, zeg ik meteen ‘ja’.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.