Nieuw tv-duo in Vlaanderen: Dina Tersago gaat nieuw VTM-programma presenteren samen met iemand heel verrassend
Nieuw tv-duo in Vlaanderen: Dina Tersago gaat nieuw VTM-programma presenteren samen met iemand heel verrassend
Foto: Photonews

Op VTM zal weldra een verrassend tv-duo te zien zijn. Dina Tersago gaat samen met Andy Peelman volkswijsheden uittesten in een nieuw (consumenten)programma.

“Wij zijn bijzonder blij met dit nieuwe duo”, zegt creatief directeur van VTM Davy Parmentier in Dag Allemaal. “Zowel wij als Dina waren vragende partij om méér te doen samen, vooral ook inhoudelijk. Uiteraard zal zij voor VTM altijd de koningin van ‘Boer Zkt. Vrouw’ blijven. Maar daarnaast zaten we met Dina al snel op de piste om haar als een soort boegbeeld voor de gewone consument uit te spelen.”

In het nieuwe programma zal Dina Tersago enkele volkswijsheden en -waarheden proefondervindelijk uittesten, om te achterhalen of ze wel of niet kloppen. We kennen allemaal de bewering: ‘Hoe goedkoper de wijn, hoe meer koppijn’. Maar is dat wel zo? Dat zal Dina samen met Andy Peelman proberen te achterhalen.

“Andy is wereldberoemd in Vlaanderen dankzij zijn aandeel in ‘De Buurtpolitie’, maar vorig jaar leerden we hem ook van een heel andere kant kennen in ‘Andy Op Patrouille’. Sindsdien weten we dat Andy probleemloos een personality-programma kan dragen, maar dat daar altijd wel een kwinkslag bij moet zijn. Zijn speelse aanpak, zijn entertainmentwaarde, dat volkse, dat matcht perfect met het immer frisse en herkenbare van Dina”, aldus Davy Parmentier.

Meer nieuws

Meer nieuws

.