Foutmelding

Could not retrieve the oEmbed resource.

Nederlands premier Mark Rutte heeft droevig nieuws te horen gekregen over zijn moeder

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Nederlands premier Mark Rutte heeft zeer droevig nieuws te horen gekregen over zijn moeder. De moeder van Rutte is overleden.

De moeder van Mark Rutte overleed vorige week al, maar het nieuws raakte nu pas bekend. Ze werd 96 jaar. De moeder van Rutte overleed op vrijdag 13 mei en is in intieme kring begraven.

“Op woensdag 13 mei overleed onze en mijn lieve moeder Mieke Rutte-Dilling op 96-jarige leeftijd. Naast het grote verdriet en alle dierbare herinneringen overheerst bij mijn familie en mij ook een gevoel van dankbaarheid dat wij haar zo lang bij ons mochten hebben”, deelt de deelt de Rijksvoorlichtingsdienst.

“We hebben inmiddels in familiekring afscheid van haar genomen en hopen dit grote gemis de komende tijd in alle rust met elkaar te kunnen verwerken.”

De moeder van Rutte verbleef in een rusthuis in Den Haag. Daar is ook het coronavirus uitgebroken. Vlak voor haar dood werd ze ook getest op het coronavirus, maar de test van negatief. Door de coronamaatregelen kon Rutten zijn moeder ook niet gaan bezoeken in het rusthuis.