VTM

Bijzonder straf nieuws over het album van ‘Liefde Voor Muziek’

door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Vandaag gaat VTM het seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ herhalen met onder meer Natalia en Clouseau. Intussen is het uitkijken naar een nieuw seizoen.

Van het meest recente seizoen is er nu ook een verzamelalbum uit. Dat album doet het zeer goed in de Ultratop. Het kwam uit het niets meteen binnen op de eerste plaats.

‘Zoals reeds in de lucht hing, komen de grootste spelers voort uit het, deze week definitief tot een einde gekomen, zesde seizoen van Liefde voor muziek. Het collectieve album gaat de vier vorige edities van 2016 t/m 2019 met gemak achterna op de eerste plaats’, staat er te lezen op de website van Ultratop. 

‘Het wordt zo de allereerste nummer 1-langspeler voor André Hazes Jr., Sean Dhondt en Kato Callebaut. De overige deelnemende artiesten dit jaar hebben in één of andere capaciteit al eens eerder aan het hoofd van de albumchart gestaan: Tom Dice, Regi (zowel solo als met Milk Inc.), Karen Damen (solo en met K3), Peter Van Laet (met Mama’s Jasje) en Gene Thomas (met X-Session).’

De volledige lijst kan je bekijken door op DEZE link te klikken.