Tom Dice en Kato overdonderd door Gene Thomas: “Wat hij zei ga we nooit meer vergeten”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Tom Dice en Kato Callebaut namen deel aan ‘Liefde Voor Muziek’. Samen vormen ze ‘The Starlings’ en sinds hun deelname zijn ze bijzonder populair geworden in Vlaanderen.

“We krijgen elke dag nog supertoffe reacties”, legt Kato Callebaut uit in TV-Story. “Tom en ik proberen die ook allemaal te beantwoorden. Daar kruipt best veel tijd in, maar we willen die niet als vanzelfsprekend beschouwen.”

“Eerlijk: het is echt overweldigend”, gaat Tom Dice verder. “Op voorhand hoop je natuurlijk dat de kijkers en de andere artiesten positief reageren, maar je dur dat niet te verwachten. Uit schrik dat het zou tegenvallen, neem je jezelf in bescherming.”

Compliment
Tom en Kato zijn overdonderd door de woorden van Gene Thomas. Die zei dat als ze in een ander land geboren waren, wereldsterren geworden zouden zijn. “Het mooiste compliment dat je kunt krijgen, hé. Zeker omdat we weten dat het gemeend is. Die woorden zullen we nooit vergeten”, reageert Tom. 

“Ik weet alleen nooit hoe ik mij moet gedragen als ik een compliment krijg. Tuurlijk is dat leuk, maar Tom en ik zijn allebei nuchtere en bescheiden mensen. Zelf zien we vooral waar we naartoe willen en hoe het nog beter kan”, besluit Kato.

Volg ons nu ook Instagram!