Jani Kazaltzis ziet iets ingrijpends gebeuren bij zichzelf: “Dat is confronterend”
Jani Kazaltzis ziet iets ingrijpends gebeuren bij zichzelf: “Dat is confronterend”
Foto: Photonews

Jani Kazaltzis is zonder twijfel de populairste stylist van Vlaanderen. Hij vierde in april zijn 41ste verjaardag.

In Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws, vertelt Jani Kazaltzis dat hij het moeilijk heeft met ouder worden. “Niet meteen voor mijn gezicht, ik ben niet bang van een rimpel. Maar hoe mijn lichaam verandert, vind ik moeilijk te aanvaarden”, aldus de stylist.

Het kost Jani elk jaar meer inspanningen om er presentabel te blijven uitzien. “Al doe ik sit-ups tot ik erbij neerval, geen sixpack te zien. Je lichaam verandert met het ouder worden, en zelfs als werk je heel het lijstje af: bewegen, gezond eten, veel water drinken… dan nog krijg je niet hetzelfde lijf als vroeger. Ik kijk in de spiegel en zie een ouder lichaam. Dat is confronterend.”

Veertig worden was voor de stylist een heus crisismoment. “Ik was onzeker, ongelukkig, echt niet fijn. Je kijkt terug, maakt de balans op… Heel vreemd jaar was dat. De magie was even weg.” “Wat ik haat is als ze mijn leeftijd vragen en vervolgens gillen: ‘Echt, eenenveertig? Dat zou je niet zeggen!’ Dat is zo’n vals compliment, het klinkt echt als een troost.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.