Tine Embrechts neemt moeilijke beslissing: “Daar ben ik twee dagen triestig van geweest”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Voor de lockdown bereidden Tine Embrechts en Guga Baúl zich voor op hun drukste periode van het jaar, maar door corona waren hun agenda’s plots leeg.

Toen de lockdown afgekondigd werd, was Tine nog op tournee met Jukebox 2000, een muzikale voorstelling met Nele Bauwens en Lucas Van den Eynde. Die tournee werd stopgezet, net als de opnames van een jeugdfilm waarin Tine meespeelt. Normaal zaten Tine en Guga Baúl nu ook in volle opnamen van een nieuw seizoen van ‘Goed Verlof’, maar ook dat programma gaat niet door.

Dat haar agenda zo goed als leeg is, en waarschijnlijk nog een tijdje zal blijven, dat heeft Tine maar langzaam kunnen aanvaarden. "Ik heb toch heel lang alles in mijn agenda laten staan. Pas vorige week heb ik er definitief rode strepen door getrokken”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Ook een tweede seizoen van ‘Goed Verlof’ komt er deze zomer niet. “In het begin dachten we nog: we maken een alternatieve versie van 'Goed Verlof'. Enkel in België. Maar je stuit op een boel praktische bezwaren en uiteindelijk denk je: van een 'goed verlof' gaat er dit jaar helemaal geen sprake zijn, waarom dan zo'n programma maken? Daar ben ik toch een dag of twee triestig van geweest, ja."