Christophe Severs ontfermt zich over zijn kindjes: "Ben nu hun leraar"

door: PMN
De lockdown zorgt bij Christophe Severs voor een andere focus momenteel, namelijk lesgeven aan zijn twee kinderen. Iets wat hij duidelijk nog niet verleerd is, in het verleden was hij immers zelf aan de slag als lesgever.

"Momenteel ben ik leraar voor mijn kinderen. Ze zitten in het eerste en vierde studiejaar, daar moet je nog echt naast gaan zitten. Ik heb vroeger nog veel privélessen gegeven in talen en wiskunde. Zelf spreek ik 6 talen. Tot mijn 29ste heb ik gestudeerd, de laatste jaren in combinatie met muziek", aldus Christophe Severs tegenover Showbizz24.

De toekomst

Wat verwacht hij van de nabije toekomst? "De optredens liggen nu volledig stil. Ik denk dat deze ook niet snel zullen hernemen, zelfs niet na september. Stel dat men de maatregelen versoepelt en kleine evenementen worden toegelaten, wie gaat daar dan in het begin naartoe komen? Het zal nog even duren voordat mensen terug vertrouwen hebben, maar hoe sneller, hoe beter. Het is een hele sector die het erg hard te verduren heeft."

"De schrik gaat er nog een tijdje inzitten bij de mensen. Opnames zullen binnenkort wel terug op gang komen omdat dat minder risicovol is."

Het nieuwe nummer van Nina Butera en White Bird kan je downloaden via deze link: https://hoe.lnk.to/Vanvoorafaan