Willy Sommers onthult slechte gewoonte van hem: “Cindy wordt er echt gek van”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Willy Sommers was samen met zijn vrouw Cindy en hun kinderen Luna en Luka te zien in het voorbije seizoen van ‘Groeten uit’. Voor Willy als nostalgische ziel, maar ook voor de kinderen, waren deze opnames een leuke ervaring.

Willy Sommers vertelt in TV Familie dat hij zijn kinderen vooraf heeft gevraagd of ze de opnames voor ‘Groeten uit’ wel zagen zitten, maar Luna en Luka waren meteen enthousiast. “Hun ogen zijn nogal opengegaan, amai! Een zwart-wit televisie met een antenne, een fotocamera met blok?its... Ze lachten mij en Cindy zelfs uit toen we kleren uit die tijd moesten aandoen!”

Willy houdt zelf ook van een vleugje nostalgie. “Door de coronacrisis heb ik m’n kantoor op orde kunnen brengen. Een maand geleden hebben we het huis van m’n overleden moeder leeggehaald, en toen heb ik heel veel knipsels en foto’s gevonden.”

Willy’s moeder hield alles wat er over haar populaire zoon verscheen mooi bij. “’t is zo speciaal om dat allemaal terug te zien...”, zegt Willy. “Nu heb ik daar volop de tijd voor. Ik kan trouwens moeilijk iets weggooien. En dat maakt Cindy dan weer gek. ‘Gooi dat toch weg’, zegt ze dan. Ik heb alles mooi opgeruimd en geklasseerd.”