Koen Wauters doet geen fijne vaststelling over zichzelf: “Het wordt elke week erger”
Koen Wauters doet geen fijne vaststelling over zichzelf: “Het wordt elke week erger”
Foto: Photonews

De lockdown doet rare dingen met een mens, en dat is voor bekende Vlamingen niet anders. In een filmpje op de sociale media doen zij enkele straffe bekentenissen…

“Nu we eigenlijk al een aantal weken binnen zitten, is het voor mij de uitgelezen kans om stiekem mijn baard te laten staan. Ik heb altijd al een hipster willen zijn”, geeft Guga Baúl toe.

Daarna is Koen Wauters aan de beurt: “In het begin van de lockdown was ik nog gemotiveerd”, zegt zanger/presentator. “De stofdoek, stofzuiger, de was, de plas, koken.... Maar elke week wordt het minder en erger.”

Ook An Lemmens moet iets opbiechten: “Ik ben dus van dag één gestopt met parfum of deodorant te spuiten. Ik moet waanzinnig gestonken hebben, maar eigenlijk vind ik dat de max.”

Nathalie Meskens heeft dan weer last van coronakilo’s. “Maar daar heb ik een truc voor”, zegt ze. “Je geeft gewoon al je vetrolletjes een naam, en zo kun je toch nog feestjes houden met je vrienden.”

Karen Damen is tot een pijnlijke conclusie gekomen over zichzelf. “Ik heb tijdens de lockdown beseft dat ik eigenlijk gewoon heel lui ben. Dat is echt waar, ik ben lui.”

Andy Peelman ziet zijn moeder niet meer, maar ze doet wel nog zijn was. “Voor de rest hebben we geen contact. De was, danku, de groetjes, en dan weg.”

Niels Destadsbader doet een bekentenis vanuit de badkamer. “Ik slaap tot elf uur en lig elke dag zo’n drie uur in mijn bad. Ik doe wel alsof ik het nog altijd heel druk heb, maar dat is eigenlijk helemaal niet.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.