Prins Harry zal dit emotioneel moment met Meghan nooit vergeten: “Als we onze ogen sluiten, beleven we het allemaal opnieuw”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Op 19 mei waren prins Harry en Meghan Markle twee jaar getrouwd. In een opname die te horen is op de tentoonstelling ‘A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex’, onthult het koppel hét moment dat ze nooit meer zullen vergeten. De muziek waarop Meghan de kerk binnenliep, ‘Eternal Source of Light Divine’ van George Frideric Handel, zal voor het koppel altijd bijzonder blijven. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

“Het was helemaal Harry’s keuze, en het is een prachtig nummer”, vertelt Meghan in de opname. “Wanneer ik ernaar luister, beleef ik die hele wandeling opnieuw. Het was zo’n bijzonder moment voor ons, en het is een van die dingen die we voor eeuwig zullen koesteren.”

Prins Harry verklaart zijn keuze: “Ik zocht iets helemaal anders. Ik kwam dit nummer per ongeluk tegen, en het vatte de hele dag samen, en het hele gevoel dat ik voor haar heb. Waar we ook zijn, wat we ook doen: als we onze ogen sluiten en naar die muziek luisteren, zitten we helemaal terug in dat moment. Dat is prachtig.”