Tom Dice en Kato Callebaut kunnen het nauwelijks geloven: “Dat is te zot voor woorden”
Tom Dice en Kato Callebaut kunnen het nauwelijks geloven: “Dat is te zot voor woorden”
Foto: Instagram

Op vrijdag 15 brachten The Starlings hun eerste album ‘Don’t Look Back’ uit. Op 14 februari 2021 staan ze in Lotto Arena.

Tom Dice en Kato Callebaut zijn als ‘The Starlings’ misschien wel dé revelatie van ‘Liefde voor Muziek’. Met hun ingetogen nummers ontroerden ze week na week, en wisten ze de harten van de kijkers en hun collega’s te veroveren. Na hun eerste album dat vorige week uitkwam, staat in februari volgend jaar een concert in de Lotto Arena op het programma.

Het gaat plots heel snel voor het muzikale koppel, en dat kunnen ze zelf amper vatten. “Vorig jaar speelden we voor amper honderd mensen, volgend jaar voor 8.000. Dat is te zot voor woorden”, reageert Tom Dice in Story.

Dat is voorlopig wel het enige optreden dat in hun agenda staat, want al de rest is gecanceld. “Maar nu hebben de mensen – én wij – iets om naar uit te kijken. Dat geeft toch een geruster gevoel, want het is niet plezant om je huidige en toekomstige inkomsten te zien wegvallen. Al mogen wij niet klagen”, aldus Kato.

Meer nieuws

Meer nieuws

.