Gezinsuitbreiding voor Tom Van Grieken en zijn vrouw Félice: “Dat hartje horen kloppen, dat doet wel iets met mij”
Gezinsuitbreiding voor Tom Van Grieken en zijn vrouw Félice: “Dat hartje horen kloppen, dat doet wel iets met mij”
Foto: Photonews

Gezinsuitbreiding bij Tom Van Grieken en zijn vrouw Felice. De Vlaams Belang-voorzitter kondigt in Dag Allemaal trots aan dat hij voor het eerst vader wordt.

Tom Van Grieken en zijn vrouw Félice zijn in verwachting. Als alles goed verloopt, verwelkomen zij in oktober hun eerste kindje. “Het wordt een jongen’, zegt de Vlaams Belang-voorzitter. “Een naam hebben we nog niet. Een meter en peter ook niet. Maar daar is nog tijd voor, hé.”

Zwanger zijn in coronatijden betekent dat Tom niet mee binnen mag als zijn vrouw op controle gaat bij de gynaecoloog. “Ik zet haar dan af met de auto, wacht braaf buiten, en krijg nadien een filmpje te zien dat ze met haar telefoon heeft gemaakt. De echo, een kloppend hartje... Beredderen dus, maar zo voel ik me toch betrokken. Dat doet wel iets met mij. De eerste keer dat hartje horen kloppen, da’s... heel apart.”

Van Grieken wil zijn drukke agenda combineren met de opvoeding van zijn zoon. “Het klopt natuurlijk dat ik erg lange dagen maak. Daar zullen we dan toch een mouw aan moeten passen, want ik wil geen afwezige vader zijn. Maar hoe juist? Dat weten we dus nog niet. Maar ik ben daarin niet anders dan veel aanstaande vaders, zeker?”

De Vlaams Belang-voorzitter kijkt de gezinsuitbreiding met veel vertrouwen tegemoet. “Félice en ik hebben de voorbije jaren al zoveel meegemaakt, en da’s altijd goed gekomen. We hebben een huis gekocht en gerenoveerd, ik heb twee verkiezingen gewonnen, ik heb voor m’n terminale moeder gezorgd, we zijn getrouwd. ’t Is druk, maar niets wijst erop dat het ons te veel zal worden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.