Kadèr Gürbüz kondigt geweldige verrassing aan voor de fans van ‘Thuis’: Dit staat er vanaf volgende week te gebeuren

door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Door de coronacrisis moeten we tot na de zomer wachten op nieuwe afleveringen van ‘Thuis’. Om het gemis een beetje te verzachten kunnen de fans vanaf volgende week maandag luisteren naar de podcast ‘Ik, Karin’, waarin dieper wordt ingegaan op het personage Karin Baert, vertolkt door Kadèr Gürbüz. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Kadèr Gürbüz kondigde dat nieuws vanochtend zelf aan op Radio 2. ‘Ik, Karin’ wordt een audio- fictiereeks die helemaal draait rond haar personage Karin Baert. Ook Ben Van Ostade (de intussen overleden Steven in ‘ Thuis’), Sid Van Oerle (Kobe) en Tina Maerevoet (Paulien) werken mee aan deze audio-fictiereeks.

“Ik heb Karin de voorbije weken serieus gemist! Hopelijk vinden de kijkers het fijn dat ze via ‘Ik, Karin’ toch van ‘ Thuis’ kunnen blijven genieten nu het 25ste seizoen jammer genoeg vroeger moest stoppen. We hopen dat we zo het wachten tot na de zomer toch wat draaglijker kunnen maken”, reageert Kadèr Gürbüz.

“Ik had nooit kunnen denken dat ik nog met Ben als Steven zou samenwerken. Echt een ongelofelijk leuke verrassing dit! Je ziet maar: in een soap zijn er nooit zekerheden. Doden kunnen altijd terugkeren.”

In deze audio-fictiereeks krijgen de fans een unieke inkijk in de ziel van Karin Baert. Waarom is Karin wie ze is? In de podcast kruipen ze in de hoofden van de personages en krijgen de fans een blik op het leven van Karin. De podcast is vanaf 25 mei te beluisteren bij ‘De Madammen’ op Radio 2 of op de site van Eén.