André Hazes kan niet geloven wat hem overkomt dankzij ‘Liefde voor Muziek’: “Ik sta versteld van wat er aan het gebeuren is”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Dankzij ‘Liefde voor Muziek’ heeft André Hazes de harten in Vlaanderen helemaal veroverd. De gevolgen laten zich voor de zanger dan ook merken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

André Hazes heeft van de lockdown gebruik gemaakt om zijn levensstijl helemaal omgegooid. Hij is fitter en gespierder dan ooit door geen alcohol meer te drinken, veel te bewegen gezond te eten. André sport twee keer per dag, zeven dagen op zeven. “Ik volg nu een schema van bodybuilders”, zegt André in Het Laatste Nieuws.

Het is duidelijk: André Hazes is klaar om te knallen op de Vlaamse podia, mét zijn nieuw lichaam. In november staat hij in twee uitverkochte Lotto Arena’s, en begin 2021 begint aan een tour door Vlaanderen. "We doen al tien zalen, telkens voor zo'n drieduizend fans", aldus André. "En het kunnen er nog meer worden, want mijn boekingsagent in Vlaanderen kan de vraag amper bijhouden.”

“Mijn concert in de Oktoberhallen in Wieze was in twee dagen uitverkocht. 'Wauw', denk ik continu. We staan eigenlijk versteld van wat er aan het gebeuren is, maar het heeft sowieso met 'Liefde voor muziek' te maken."

Vooral zijn emotionele versie van 'Doe het licht maar uit' deed de boel ontploffen. "Sindsdien is mijn aantal volgers op sociale media serieus de hoogte in gegaan, net zoals het aantal privéberichten", aldus Hazes. "Vooraf hoorde ik van andere artiesten dat zo'n programma een en ander zou teweegbrengen. 'Ach, dat gaat wel meevallen', dacht ik. Maar er is echt iets heel positiefs gebeurd."