Karen Damen reageert fel op kritiek die ze krijgt: “Als mijn grootnonkel daar zo van afziet, sta ik niet in voor mezelf”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Karen Damen presenteert sinds kort haar eigen online praatprogramma, vanuit haar eigen tuin. Karen krijgt voor ‘Karentaine’ naast lofbetuigingen, ook heel wat zure reacties te verwerken. Mensen vragen zich af of zoiets wel mag, in deze coronatijden. Dat schrijft Dag Allemaal.

Dag Allemaal belde Karen Damen vlak na de eerste aflevering van ‘Karentaine’ en Karen moest toen even wat stoom afblazen. “Mijn grootnonkel van 94, een heel brave man, heeft net helemaal over z’n toeren gebeld. Hij had in een krant een gemene lezersbrief gelezen over gelezen over mij: dat ik ‘Karentaine’ alleen maar deed voor het geld en dat ik de coronamaatregelen zou overtreden.”

“Die laatste commentaar kreeg ik trouwens ook online. Onzin! Kijk, ik kan tegen kritiek, maar als mijn grootnonkel daar zo van afziet, dan sta ik niet in voor mezelf.” Vooral dat voor haar talkshow volk bij haar thuis ontvangt, kunnen sommigen niet appreciëren. “Het is niet dat ze vijftig man in mijnen hof staat hé. Dat zou ik niet willen. En Antony ook niet.”

“Antony doet alles met handschoenen en mondmasker tegenwoordig. We houden ons perfect aan de voorschriften. Er is ontmettingsvloeistof, we houden voldoende afstand, op de oprit staat een sanitair blok zodat de gasten een apart toilet hebben… Dat is allemaal geregeld.”

“We hebben trouwens toestemming van de burgemeester en gouverneur. Er is dus niets illegaals aan wat ik doe. Ik wil ook aanstippen dat wij voor de rest braaf in onze bubbel leven.”