Adriaan Van den Hoof zit er helemaal door: “Het mag nu echt stoppen, ik ben zo triest"
Adriaan Van den Hoof zit er helemaal door: “Het mag nu echt stoppen, ik ben zo triest"
Foto: Photonews

Adriaan Van den Hoof heeft het zwaar. Volgens TV Familie eist de coronacrisis zijn tol bij de presentator.

Aanvankelijk leek Adriaan Van den Hoof zich goed bezig te houden tijdens de lockdown met schrijven, tekenen en schilderen. Allemaal dingen die hij graag doet. Maar plots kreeg Adriaan het heel moeilijk.

Volgens TV Familie deelde Adriaan een emotioneel bericht op Instagram, dat hij daarna weer verwijderde. “Het mag nu echt stoppen. Ik ben zo triest”, schreef de presentator bij een huilende foto van zichzelf. “Ik ben kapot. Hernia.” En ook: “Wat zie ik mijn zonen graag.” Het weekblad concludeert daaruit dat Adriaan er volledig door zit.

Adriaan deelt met zijn ex Annelies het co-ouderschap over hun tweelingzonen Otto en Finn. Adriaan vertelde ooit dat hij het soms moeilijk krijgt wanneer ze bij hun mama zijn. “Ik kan dan ineens overvallen worden door een gevoel van gemis”, klink het in TV Familie.

Adriaan werd onlangs ook diep getroffen door het overlijden van zijn goede vriend Tom Hautekiet. De graficus, die onder meer de affiches van Rock Werchter ontwierp, overleed twee weken geleden onverwacht in zijn slaap.

Meer nieuws

Meer nieuws

.