Mathias Vergels onthult hoe het gaat tussen hem en zijn ex: “Dat doen wij nu samen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Twee maanden geleden maakten Mathias Vergels en Julie Houtman bekend dat ze uit elkaar zijn. Het koppel heeft samen een zoontje, Emile.

In Nina onthult Mathias Vergels dat hij en zijn ex Julie nog door één deur kunnen. “Mijn ex en ik hebben één geluk: we komen nog altijd goed overeen. Ik zet Emile er af en we drinken samen een koffie.”

“We hebben allebei veel tijd om na te denken. Het geluk van ons kind blijft voor ons de topprioriteit. We hebben een keitoffe zoon die alles de max vindt. Het belangrijkste is dat zijn papa en mama hem doodgraag zien.”

De lockdown heeft voor Mathias ook positieve kanten. Zo kan hij bijvoorbeeld meer tijd doorbrengen met zijn zoontje. “Ik had hem nu twee dagen in het weekend en dat is wel graaf, want je kan 100 % met die ket bezig zijn. Ik wist dat natuurlijk al van voor de crisis, maar mijn zoon overstijgt alles.”

“Ik probeer hem ook te behoeden voor slecht nieuws. Emile is nog maar twee en van die corona en al die bazaar weet hij helemaal niets. Ik voel me soms als de papa in de holocaustfilm La vita è bella, waarin hij tegen zijn zoontje doet alsof er niets aan de hand is.”