Jasmijn Van Hoof blikt terug op bijzonder moment in ‘Familie’: “Dat waren echt heel heftige opnames”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Elke vrijdag verschijnt er op VTM GO een nieuwe aflevering van ’t Zit In De Familie, waarin telkens een andere acteur uit ‘Familie’ terugblikt op bijzondere momenten uit de soap. Deze keer is Jasmijn Van Hoof aan de beurt. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

In ’t Zit In De Familie blikt Jasmijn Van Hoof terug op een storm die in 2015 over ‘Familie’ raasde, en die het dak van het VDB-gebouw deed instorten. Verschillende personages raakten bedolven onder het puin, waaronder Jasmijns personage Stefanie.

“Ik heb toen echt 12 uur lang onder een balk moeten liggen”, vertelt Jasmijn. “Die was gemaakt van plastic, maar daarbovenop lagen nog andere spullen. Ik mocht ’s middags één uurtje gaan eten, maar de rest van de dag heb ik daar aan één stuk door gelegen.”

“Ik lag daar onder een dikke laag bloem, die al het stof moest voorstellen. Ze deden kilo’s bloem in een soort confettikanon, en schoten dat dan richting het decor. Dat dwarrelde neer op alle brokstukken, maar ook in onze ogen. Het waren echt wel heftige opnames.”