Koningin Mathilde weet ons hiermee allemaal te verrassen: “Heel uitzonderlijk dat dit gebeurt”
Koningin Mathilde weet ons hiermee allemaal te verrassen: “Heel uitzonderlijk dat dit gebeurt”
Foto: Photonews

Koningin Mathilde heeft een hartverwarmend gebaar gesteld in deze coronacrisis. Ook haar dochter Eléonore was van de partij. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Koningin Mathilde en prinses Eléonore (12) brachten samen een bezoek aan het daklozenrestaurant Kamiano in Brussel. Dat Eleonore mee was met haar mama, is uitzonderlijk. Maar daar had ze een goede reden voor: ze had cake gebakken en wilde die zelf aan de daklozen uitdelen.

“We hebben alles goed ingepakt en het volgens de gezondheidsregels gedaan”, zei de koningin. Het was niet de eerste keer dat het koningshuis zelfgemaakte cake aanbiedt: eerder deden ze dat ook al bij twee rusthuizen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⁣ ⁣ Distribution de repas à emporter pour les sans-abris et les personnes vulnérables par des bénévoles du restaurant pour sans-abris Kamiano à Bruxelles. Depuis le début de la pandémie du coronavirus, de plus en plus de sans-abris font appel à Kamiano pour un repas chaud.⁣ —————⁣ Take-away voedselbedeling voor daklozen en kwetsbare personen, voorzien door vrijwilligers van Sant’Egidio/Kamiano in Brussel. Sinds de uitbraak van de coronapandemie kloppen steeds meer dak- en thuislozen aan voor een warme maaltijd.⁣ ⁣ @santegidio_be #distributionderepas #voedselbedeling #bénévoles #vrijwilligers #EnsembleContreCorona #SamenTegenCorona #GemeinsamGegenCorona #TogetherAgainstCorona #Corona #Covid_19 #COVID19 #COVID19BE #CoronaVirus #MonarchieBe #BelgianRoyalPalace

Een bericht gedeeld door Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.