VTM

Jeroen Meus blikt vanavond terug op wansmakelijke gebeurtenis: “Zou weer beginnen kokhalzen”

door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Vanavond om 21.35 uur is er een nieuwe aflevering van ‘Ge Hadt Erbij Moeten Zijn op VTM’. Dit keer komt Jeroen Meus een onwaarschijnlijk straf verhaal vertellen.

nu nog ruiken en zou terug beginnen kokhalzen”, vertelt hij Sven. Jeroen keert terug naar die keer dat hij het lievelingsgerecht van acteur Louis de Funès opnieuw moest klaarmaken in Plat Préféré: tripes à la mode de Caen, ofwel de 4 gekookte magen van een koe. 

Jeroen vertelt waarom die opname en de aansluitende proeverij voor de ‘Orde van de Tripes’ ei zo na levens heeft gekost. En dat heeft alles te maken met de meest penetrante geur die hij ooit heeft geroken.

Jan-Jaap van der Wal
Ruth Beekmans gaat dan weer op bezoek bij Jan-Jaap van der Wal. Hij vertelde vorig seizoen al een straf verhaal over een Nederlandse crimineel en was toen danig onder indruk van de vertolking van Ben Segers. “Ik heb enorm moeten lachen met zijn imitatie van iemand met een hazenlip”, klinkt het. 

“Ben maakte er een soort psychische afwijking van. Hij was de hele tijd aan het ‘snuffen’ alsof hij een konijn was. Fantastisch!” Ben kruipt nu opnieuw in de huid van Jan Jaap, in een verhaal over een reis naar Cyprus met zijn toenmalige vriendin (Charlotte Timmers). Een reis die een griezelige en misschien zelfs bovennatuurlijke wending nam…