VTM

Nathalie Meskens deelt gelukzalige foto met dochtertje Lima: “Ik koester deze momenten zo”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Natalie Meskens geniet volop van haar dochtertje Lima. Door de lockdown heeft ze veel tijd om door te brengen met haar baby. Nathalie deelde op Instagram enkele foto van één van hun gelukzalige momenten samen.

“In bad gaan was al een van de meest zalige activiteiten om te doen tijdens de lockdown maar sinds dat Lima er is, is het nog gezelliger. In haar mini troontje, of op mama’s borst, she loves it!! Een echte waterrat juist zoals de mama en de papa”, schrijft Nathalie bij enkele foto’s van een heerlijk badmomentje met haar dochter.

“Ik koester deze momenten zo want de weken vliegen voorbij...Voor het eerst zie ik letterlijk de tijd voorruit gaan dus extra bewust genieten, want deze tijd komt nooit meer terug.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘UHLG,Lima en co’ afl 3 ‘Spa time’ ? In bad gaan was al een van de meest zalige activiteiten om te doen tijdens de lockdown maar sinds dat Lima er is, is het nog gezelliger. In haar mini troontje? of op mama’s borst, she loves it!! Een echte waterrat juist zoals de mama en de papa? En tussen het chillen en spelen door, kunnen we ineens dat superzachte lijfje is verwennen met deze heerlijke Calendula Shampoo & Douchecrème van Weleda. Enkel natuurlijke ingrediënten en ruikt zalig, en stiekem gebruikt de mama die ook eigenlijk ? Ik koester deze momenten zo want de weken vliegen voorbij...Voor het eerst zie ik letterlijk de tijd voorruit gaan dus extra bewust genieten, want deze tijd komt nooit meer terug ?? @WeledaBenelux #WeledaMommy #qualitytime #motherhood

Een bericht gedeeld door Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial) op