‘Geheime zoon’ van prins Charles laat opnieuw van zich horen: Met dit nieuw element meent hij zijn stelling te kunnen bewijzen

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De 53-jarige Simon Dorante-Day beweert al jaren dat hij het geheime liefdeskind is van prins Charles en zijn vrouw Camilla. Hij zou daar onweerlegbaar bewijs voor hebben. Dat schrijft Primo.

Simon Dorante-Day, een 53-jarige ingenieur, beweert dat hij het buitenechtelijke kind is van prins Charles. De man stelt dat hij werd geadopteerd door een gezin dat sterke persoonlijke banden had met Queen Elizabeth. “Mijn grootmoeder, die voor de koningin werkte, vertelde me vaak zonder blozen dat ik de zoon van Charles en Camilla was”, zegt de Brit.

Deze ‘geheime zoon’ zou nu een nieuw element hebben om zijn stelling te bewijzen. Simon is er nu nog meer van overtuigd dat hij de zoon van Charles en Camilla is. “Een kapper uit Weybridge in Surrey had jarenlang Odette Sansom als cliënte”, aldus Simon Dorante-Day. “Die dame was een belangrijke spionne tijdens de Tweede Wereldoorlog en goed bevriend met de koningin.”

“Odette kreeg de opdracht om het feit dat Charles ergens een geheim kind had verwerkt, geheim te houden. Jawel, Engelands belangrijkste spionne kreeg de opdracht om mijn bestaan te verdoezelen! Maar op het einde van haar leven – Odette overleed in 1995 – praatte ze haar mond voorbij en deed ze het hele verhaal bij de kapper.”

“Ze vertelde dat het kindje in 1996 werd geboren, dat Camilla het achttien maanden verborgen hield en dat het uiteindelijk ter adoptie werd afgestaan aan een gezin uit Portsmouth, een gezin dat sterke banden had met de koningin. Dat waren dus mijn ouders. Mijn grootmoeder werkte voor de koningin en wij woonden in Portsmouth.”

Niet iedereen is echter overtuigd van Simons bewering. Vooral de timing zit hem niet mee: hij zou dan verwerkt zijn in 1965, toen Charles en Camilla 17 en 18 jaar oud waren. Dat terwijl de twee, voor zover geweten, elkaar pas in 1971 zouden hebben leren kennen.