VTM

Nick Laenen diep onder de indruk van deze bekende Vlaming: “Met hem zou ik heel graag op date gaan”

door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Conner Rousseau richtte zich met zijn 1 meispeech tot het hele land. Hij heeft daarmee heel wat indruk gemaakt. Ook zijn charisma maakt heel wat reacties los. Nick Laenen uit ‘Blind Getrouwd’ is onder de indruk van de sp.a-voorzitter.

“Met die Conner Rousseau zou ik graag eens een ko?etje gaan drinken”, zegt Nick Laenen in TV Familie. “Een debat met hem voeren, dat niet. Want daarvoor ken ik te weinig van politiek. Maar ja, ’t is een mooie man, hé. En zéker geen stijve politicus. Ik vind het bijvoorbeeld leuk dat hij sneakers draagt onder z’n kostuum. Dat lijkt me in de politiek uitzonderlijk.”

“En zijn broek is vaak wat korter, waardoor je z’n kousen ziet. Dat is ‘in’, hé. Ja, Conner gaat voor een moderne, hippe look. En ik zag trouwens ook dat hij regelmatig de mouwen van z’n T-shirt oprolt. Dat wil allemaal zeggen dat hij daar wel mee bezig is, met zijn look, zijn uiterlijk. Ja, Conner is een echte verfrissing in de politieke milieu!”

“Logisch dat heel veel vrouwen én ook mannen Conner Rousseau aantrekkelijk of zelfs sexy vinden”, gaat Nick verder. “Hij kan het ook enorm goed uitleggen en is zéér intelligent. Hij heeft een master in Rechten, geloof ik. En ik val op intelligente mannen... Ja, Conner scoort bij mij op heel wat punten bijzonder goed! Maar euh, ik geloof niet dat `hij op mannen valt, hé? En mocht dat wél zo zijn... Hm, dan mogen jullie voor mij een date met hem ?xen. Heel graag zelfs.”