Nathalie en Geoffrey uit ‘Boer Zkt Vrouw’ hebben heel heuglijk nieuws te melden
Nathalie en Geoffrey uit ‘Boer Zkt Vrouw’ hebben heel heuglijk nieuws te melden
Foto: Photonews

In 2014 nam boerin Nathalie Hellinx (27) deel aan ‘Boer Zkt Vrouw’. Ze verloor toen haar hart aan Geoffrey De Raedt (24). Ze trouwden een jaar later, en hebben opnieuw heuglijk nieuws te melden. Ze verwelkomden hun tweede kindje. Dat schrijft TV Familie.

“Geoffrey en ik zijn dolgelukkig met de geboorte van ons zoontje Djax”, laat Nathalie trots weten aan TV Familie. “Hij is iets te vroeg gekomen. Maar dat kwam gezien de corona en de lockdown eigenlijk goed uit. Anders was het een bevalling met mondmaskers en dergelijke geweest. Geoffrey, ons dochtertje Lexi (2) en ikzelf zijn in de wolken met Djax!”

In Merchtem, de heimat van Nathalie, deed volgens TV Familie recent het gerucht de ronde dat zij en Geoffrey tijdelijk uit elkaar zijn geweest. Maar daar is volgens Nathalie helemaal niets van aan. “Integendeel: eind mei vieren we onze zesde verjaardag als koppel. We genieten van de coronaperiode door veel samen te zijn. Uiteraard heb ik nog zwangerschapsverlof. Geoffrey is tuinaannemer, die is al terug aan het werk. Maar we zijn superblij met de momenten die we met ons gezin beleven.”

Nathalie werkt nu als schoonheidsspecialiste. “Maar pas ten vroegste op 18 mei kan ik m’n zaak weer openen’, zegt ze. ‘En tot dan geniet ik dus verder van m’n zwangerschapsverlof en van al het geknuffel met Lexi, Djax en Geoffrey!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.