VTM

Haar kinderen zorgen voor probleem bij Erika Van Tielen: “En zo'n moeder wilde ik nooit zijn”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Erika Van Tielen heeft twee zonen, Finn (8) en Rowen (6). In Story vertelt Erika dat haar kinderen alleen opvoeden niet altijd even gemakkelijk is.

Bijna twee jaar geleden brak Erika Van Tielen met Gerd, de vader van haar zoontjes. Ondertussen heeft zij een nieuwe vriend gevonden. Erika heeft haar zonen een hele tijd alleen opgevoed, maar zij maken het hun mama niet altijd gemakkelijk.

“Ja, het zijn jongens, hé. Als je hen uit elkaar haalt, is dat al een wereld van verschil. Maar zijn ze met twee, dan versterken ze elkaar op alle mogelijke manieren. Voor alle duidelijkheid: het zijn geen losgeslagen kinderen, maar ook geen twee brave dutsjes”, aldus Erika Van Tielen.

“Ik ben wel aangenaam verrast hoe goed Rowen en Finn zich momenteel kunnen bezighouden. Ze hebben een soort hindernissenparcours gemaakt in de tuin en daar leven ze zich volledig uit. Die fysieke ontlading hebben ze echt nodig. Alleen hebben ze het soms moeilijk om rustiger te worden eens ze weer binnen zijn. Deze periode is dus wel intens voor mij.”

“Kinderen in je eentje opvoeden is niet simpel. Zeker niet als je luide kinderen hebt die slecht luisteren en al eens durven tegen te spreken, en maar niet leren dat genoeg écht genoeg is. Ik ben dan ook heel vaak de moeder die ik nooit wilde zijn: zeuren, zagen, kijven, roepen.... Ja, zelfs tieren af en toe...”