Dina Tersago doet straffe onthulling over zichzelf: “Mensen schrikken daar soms van”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Morgen staat er een laatste, emotionele aflevering van Blind Gekocht op de planning. Maar niet alleen voor emotionele steun konden de kandidaten terecht bij presentatrice Dina Tersago.

Ook in dit tweede seizoen van Blind Gekocht stak Dina Tersago zelf ook de handen uit de mouwen in de huizen. In Primo onthult de presentatrice dat ze heel graag klust. “Mijn koffer met materiaal zoals een boor- en schroefmachine zit altijd in de wagen. Anderen schrikken daar soms van. De mensen van de verhuisfirma moesten nadien bijvoorbeeld toegeven dat ze wat onderschat hadden hoe sterk ik ben.”

“Ik blijf ’s avonds ook altijd als laatste helpen in de huizen, ook nadat de cameraploeg vertrokken is. Omdat ik vind: we zijn één ploeg en we doen dit samen.” Ook in haar eigen huis heeft Dina flink wat werk verzet. “Vaak is het gewoon een kwestie van eens te kijken hoe profs iets aanpakken en dat vervolgens zelf te proberen. Ja, ik ben trots op wat ik al allemaal heb gedaan.”

Dina is van het principe “Wat je zelf doet, doe je meestal ook beter”. “Ik ben een pietje-precies. Ik vind het moeilijk om bepaalde werken door iemand anders te laten uitvoeren. Niet dat ik denk dat ik alles kan, maar ik denk wel over alles heel goed na. Als iets pakweg 2 cm te veel naar links of naar rechts staat, moet dat opnieuw gedaan worden.”