Kinderen van Dina Tersago vinden het niet meer fijn wat haar moeder doet

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Ook voor Dina Tersago is het aanpassen geblazen. De presentatrice heeft met Isak (4) en Thor (2,5) twee kinderen die met de lockdown meer thuis zijn dan anders.

“Er zijn momenten dat ik heel intens geniet van bij mijn kinderen te zijn. Maar zonder in clichés te willen denken: ik heb toch wel twee hevige jongens, hoor. Ik heb er mijn handen aan vol. En ja, soms heb ik een slechte dag. Dat wil ik dan net zo goed delen, want het hoort er ook bij”, vertelt Dina Tersago in Dag Allemaal.

“Vroeger kon ik mij op bepaalde momenten volledig op mijn werk concentreren en op andere helemaal op mijn kinderen. Maar nu loopt dat allemaal door elkaar en heb ik het gevoel dat ik alles maar half kan doen. Dat is niet alleen vervelend voor mij, ook Isak (4) en Thor (2,5) raken soms gefrustreerd”, gaat Dina verder. 

Teleurgesteld
“Zij zijn weleens teleurgesteld als ik wéér moet werken. Dan zijn we aan het fietsen en stop ik halfweg om een telefoontje aan te nemen. En dan zeggen zij: ‘Allez mama, we gingen een ijsje kopen en nu sta jij hier te bellen!’ Ik heb het gevoel dat ik de hele tijd moet switchen van het ene naar het andere.”

“Ik probeer mijn werk zo snel en efficiënt mogelijk te doen, maar soms ben ik er met mijn gedachten maar half bij omdat de kinderen op de achtergrond aan het roepen zijn. Er is ook weinig me-time nu. In normale tijden, als zij naar school gaan en ik ga werken, heb ik soms zelfs tijd om iets te gaan drinken met een vriendin of te gaan sporten. Dat zit er nu niet in.” 

“Al mag ik zeker niet klagen. ik ga meermaals fietsen met Isak en Thor en doorgaans is dat superplezant. Ik wil mijn gemoed dus niet laten bepalen door die mindere momenten. Wim, de kinderen en ik zijn allemaal gezond, en dat is het belangrijkste."