Opvallende vaststelling over Maggie De Block: “Zo lapt ze zelf de regels aan haar laars”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vanaf gisteren is er opnieuw een versoepeling van de regels. Een gezin mag dan vier personen uit een ander gezin ontvangen. Let op, het moet wel telkens om dezelfde personen gaan.

Het is voor niet iedereen meer simpel om alles nog te kunnen volgen. Daar heeft zelfs minister van Volksgezondheid Maggie De Block het niet makkelijk me, staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Zondag liet ze in ‘De Zevende Dag’ weten dat ze eerst haar alleenstaande moeder zou bezoeken en dat haar zwangere dochter nadien bij haar thuis zou komen. Daar kwam veel commentaar op de sociale media.

Ongewild lapte Maggie De Block zo de regels aan haar laars. Op die manier mengt ze drie ‘bubbels’ en dat mag niet. Indien De Block voor haar moeder kiest en haar moeder voor haar, dan klikken zij zich vast aan elkaar en mag de minister nergens anders meer heen of niemand anders meer ontvangen. Ook haar dochter niet. 

Maar als ze samen met haar dochter bij haar moeder gaat of die twee bij haar thuis ontvangt, mag het wel. “Dan zal ik maar met mijn dochter bij mijn moeder gaan”, liet de ­minister in de loop van de dag weten. “Het zal een kort bezoek zijn en met respect voor de afstandsregels.”

Volg ons nu ook op Instagram!