Echt niet leuk voor Margot Hallemans die twee keer slecht nieuws kreeg: Dit is er aan de hand

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Margot Hallemans speelt in Familie de rol van Hanne. De 27-jarige actrice is momenteel technisch werkloos aangezien de opnames van Familie nog altijd stil gelegd zijn.

Margot Hallemans ondervindt zelf ook hoe zwaar de lockdown is. “Ik heb dit jaar allicht mijn eenzaamste verjaardag ooit meegemaakt”, legt de actrice uit in Primo. “Omdat ik niet in een relatie zit, vierde ik die thuis in mijn eentje met een fles cava.”

“Ik had een groot feest voor mijn vrienden willen geven, maar dat mocht niet. Ik heb wel berichtjes gekregen en gefacetimed. Met mijn vrienden heb ik afgesproken om onze schade na de crisis in te halen. Ach, er zijn ergere dingen.”

Maar het blijft niet bij dat verjaardagsfeestje. “Daarnaast had ik ook een citytrip gepland. Die kon natuurlijk ook niet doorgaan. Ik ben dus maar aan een stapel boeken begonnen die hier al een tijdje op mij lagen te wachten. Ik volg ook een opleiding yoga-docent. De maandelijkse samenkomsten zijn weggevallen, want alle lessen zijn nu enkel online te volgen. Ik heb nu wel meer tijd voor mijn afstudeerproject.”