Slecht nieuws voor Tom Lenaerts: “Een harde dobber”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Ook tv-maker en presentator Tom Lenaerts ondervindt gevolgen van de coronacrisis. Zijn productiehuis Panenka heeft het nu niet makkelijk. Dat schrijft TV Familie.

“Vanaf 4 mei mogen de bedrijven dan wel weer van start gaan, voor ons is dat niet zo evident”, vertelde Tom Lenaerts onlangs in ‘Gert Late Night’. Enkele producties moesten worden stilgelegd. “Normaal gezien ging ik een tv-serie regisseren in Frankrijk, maar dat kan dus niet doorgaan.”

“We hadden ook opnames gepland voor een programma over het Vaticaan met Rik Torfs. Maar die zouden effectief plaatsvinden in het Vaticaan. Rome, dus. Uiteraard lukt dat nu niet. Tja, het is een harde dobber...”

De opnamen van de quiz ‘Switch’, die door Adriaan Van den Hoof wordt gepresenteerd, zouden wel van start gaan. “Maar daar kunnen we de social distance proberen te respecteren”, aldus Tom. “Misschien niet voor het publiek, maar wel voor de kandidaten. Door plexiglas tussen hen te plaatsen en bij elke switch te gaan ontsmetten en zo. Een heel gedoe, maar wat moet, dat moet.”