Davy Gilles over zijn moeder: “Daar worden Sasha en ik soms kwaad van, ja”
Davy Gilles over zijn moeder: “Daar worden Sasha en ik soms kwaad van, ja”
Foto: Photonews

Jeannine, de moeder van Davy Gilles, is door de coronacrisis in een zwart gat gevallen. Voor de lockdown lette ze bijna dagelijks op haar kleinkinderen Beau en Noa.

In Story onthult Jeannine dat ze ervan houdt om haar kleinkinderen in de watten te leggen. “Van mij mogen ze veel, ja. Wat ze thuis niet mogen, vragen ze aan mij, ik zeg toch altijd ‘ja’. De kinderen komen dan ook graag naar mij. Maar ik krijg ook veel liefde terug”, vertelt ze.

Volgens Davy Gilles krijgen zijn kinderen echt álles wat ze willen van hun moeke. “Pannenkoeken op elk moment van de dag, snoep als ze dat vragen… Sasha en ik worden daar soms kwaad van maar we hebben eigenlijk niets te zeggen”, lacht hij.

“Ik zeg altijd: als het jullie niet aanstaat, moet je maar zelf op je kinderen passen”, lacht Jeannine. “Bij mij gelden mijn regels. Pas op: ik stel ook grenzen, maar je moet kinderen ook niet te streng opvoeden.”

Davy Gilles vindt zijn moeder te los. “Ze weet bijvoorbeeld dat we maar één keer per week frietjes eten, maar als de kinderen bij haar zijn, durft ze stiekem naar de frituur te gaan, om de kinderen toch maar hun goesting te geven. Daar verschillen we van mening. Dat zorgt soms wel eens voor wrevel, maar ze bedoelt dat goed, hé.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.