Carmen Pfaff neemt drastische maatregelen tegen het coronavirus: “Ja, ik ben héél voorzichtig”
Carmen Pfaff neemt drastische maatregelen tegen het coronavirus: “Ja, ik ben héél voorzichtig”
Foto: Photonews

Carmen Pfaff neemt geen enkel risico om zich te beschermen tegen het coronavirus. Ze zit ondertussen al 9 weken in quarantaine.

Carmen Pfaff belandde kort voor de coronacrisis in het ziekenhuis met een borstbeenontsteking. En ze is longpatiënt sinds haar dubbele longontsteking enkele jaren geleden. Carmen is een risicopatiënt voor het coronavirus. De angst om besmet te worden zit er bij haar goed in. Ze neemt dan ook geen enkel risico.

“Ik ben héél voorzichtig en blijf binnen, ik wil het gevaar niet opzoeken. Ik zit hier dus al meer dan negen weken in quarantaine. Het gaat nu beter met mij, maar Jean-Marie is de enige persoon die ik zie”, vertelt Carmen in Dag Allemaal.

Haar familie niet in levende lijve kunnen zien begint zwaar te wegen. “Veel langer moet het niet meer duren. Ik zou iedereen zó graag weer eens vastpakken”, aldus Carmen. “Het gelach en het gespeel van de kleinkinderen in huis moeten missen, dat knaagt zenne.”

Bij veel koppels duiken tijdens deze lockdown kleine ergernissen op, maar daar merken Carmen en Jean-Marie niets van. “Jean-Marie en ik zijn net blij dat we elkaar nog hebben. Ik heb te doen met mensen die nu alleen thuiszitten. En we proberen kalm te blijven, we laten geen stress toe in ons huis.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.