Archie wordt vandaag 1 jaar! Zo vieren Harry en Meghan zijn verjaardag
Archie wordt vandaag 1 jaar! Zo vieren Harry en Meghan zijn verjaardag
Foto: Photonews

Archie wordt vandaag één jaar oud. Royalty-watcher Katie Nicholl, die een goede band heeft met Meghan Markle, onthult hoe deze feestelijke dag zal verlopen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Geen verjaardag zonder taart, en dat geldt ook voor baby Archie. “Mama Meghan is dus van plan om een suikervrije, organische taart te bakken, zodat ze hem toch niets heel ongezonds moet voorschotelen.”

Archie viert zijn verjaardag in het zonnige Malibu. “Gezien ze thuis in quarantaine zitten, plannen ze een gezellig dagje in het zwembad. Archie heeft nog niet vaak de kans gehad om te zwemmen, dus dat belooft een leuke ervaring te worden.”

“Daarna zal de Queen hem een gelukkige verjaardag wensen via Zoom”, gaat Katie Nicholl verder. “Ook de Cambridge-kinderen zullen hem weer kunnen zien via videogesprek. Het is maanden geleden dat ze elkaar zagen, dus iedereen zal zeker blij zijn om te zien hoeveel Archie gegroeid is.”

Mogelijk viert Archie zijn verjaardag volgend jaar niet meer als enig kind. “Een broertje of zusje voor Archie staat hoog op hun agenda”, klinkt het. “En je weet wat ze zeggen over de lockdown: achteraf volgt er sowieso een babyboom.”

Op de sociale media van de Britse koninklijke familie werd naar aanleiding van Archie's verjaardag een nieuwe foto gedeeld van kort na zijn geboorte. Op de foto zien we naast Meghan en Harry ook Meghans moeder Doria en de trotse overgrootouders de Queen en prins Philip die hun achterkleinzoon ontmoeten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.