Dina Tersago op de vingers getikt door haar zoontjes: Dit is er gebeurd
Dina Tersago op de vingers getikt door haar zoontjes: Dit is er gebeurd
Foto: Photonews

Vorige week deelde Dina Tersago op Instagram een eerlijke getuigenis waarin ze toegaf dat het combineren van thuis werken en de kinderen bezighouden haar soms zwaar valt. Haar post kon op veel bijval rekenen.

In haar bericht vertelde Dina dat ze tegenwoordig het gevoel heeft alles maar half te kunnen doen. “Vroeger kon ik mij op bepaalde momenten volledig op mijn werk concentreren en op andere helemaal op mijn kinderen. Maar nu loopt dat allemaal door elkaar. Dat is niet alleen vervelend voor mij, ook Isak (4) en Thor (2,5) raken soms gefrustreerd”, vertelt Dina Tersago in Dag Allemaal.

“Zij zijn weleens teleurgesteld als ik wéér moet werken. Dan zijn we aan het fietsen en stop ik halfweg om een telefoontje aan te nemen. En dan zeggen zij: ‘Allez mama, we gingen een ijsje kopen en nu sta jij hier te bellen!’ Ik heb het gevoel dat ik de hele tijd moet switchen van het ene naar het andere.”

Dina heeft ook het gevoel dat ze haar werk niet naar behoren kan doen. “Ik probeer mijn werk zo snel en efficiënt mogelijk te doen, maar soms ben ik er met mijn gedachten maar half bij omdat de kinderen op de achtergrond aan het roepen zijn. Er is ook weinig me-time nu. In normale tijden, als zij naar school gaan en ik ga werken, heb ik soms zelfs tijd om iets te gaan drinken met een vriendin of te gaan sporten. Dat zit er nu niet in.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.