Frank Duboccage kondigt prachtig weer aan: “Plaatselijk tot 25 graden”
Frank Duboccage kondigt prachtig weer aan: “Plaatselijk tot 25 graden”
Foto: Medialaan

We gaan stralende dagen tegemoet met veel zon. Vanaf donderdag klimmen de temperaturen opnieuw boven 20 graden, met vrijdag een uitschieter tot 25 graden.

"Vanavond en vannacht gaat het helemaal opklaren. Daardoor wordt het een koude nacht met minima rond 3 graden op veel plaatsen in Vlaanderen en zelfs maar 2 graden in de Kempen", aldus Frank Duboccage in Het Laatste Nieuws.

"Voor woensdag ziet het er vrij goed uit. We krijgen met momenten veel zon, maar er staat wel een koude bries uit oostelijke – noordoostelijke richting. In de loop van de dag wordt het een pak warmer, en uiteindelijk zal het zo’n 18 graden zijn."

"Donderdag en vrijdag zijn topdagen, waarbij we veel zon gaan krijgen. Het wordt warm, met temperaturen boven 20 graden. Vrijdag gaan we zelfs richting 24 en plaatselijk 25 graden."

"Zaterdag wordt nog een warme dag met 24 graden, en bij momenten nog redelijk wat zon. Later op de dag is er kans op een bui in de Ardennen. Zondag wordt het met 14 graden een heel pak kouder. We verliezen dan 10 graden. Eerst gaat het regenen, later wordt het droog vanaf het noorden met enkele opklaringen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.