Cameraman doet boekje open over ‘divagedrag’ van Meghan Markle: “Ze was bijzonder onbeleefd, moeilijk en veeleisend”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In de Britse krant Daily Mail heeft een cameraman een boekje opgedaan over Meghan Markle. De man heeft met de voormalige Suits-actrice nog samengewerkt aan een project in Toronto. Hij beweert dat Meghan helemaal niet zo vriendelijk was wanneer de camera stopte met draaien. Hij omschrijft haar als soms “bijzonder onbeleefd, moeilijk en veeleisend”. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

“Mensen vertelden me dat ik me best voorbereidde op haar gedrag. Ze werd toen al de prinses genoemd”, vertelt de man anoniem. “Toen ze eenmaal binnenkwam, gedroeg ze zich als een diva. Het was haar manier van doen, hoe ze met mensen praatte en de regels die ze oplegde. Ze gedroeg zich als een A-ster terwijl ze eigenlijk nog geen D was. Het was haast een karikatuur.”

De samenwerking zelf verliep naar verluidt wel zonder problemen. “Ze was makkelijk om te filmen. Als je actie roept dan weet ze wat haar te doen staat, maar als de camera stopt is ze helemaal niet zo vriendelijk. Ze had ook van alles op haar wenslijst staan en bracht een volledige entourage mee. Het was net een scène uit Mean Girls waarbij ze naar mensen keken en dan vervolgens samen begonnen te lachen.”