Regi heeft zijn dochtertje Ellie-Martha iets speciaals te vertellen: “Ik heb haar meteen gebeld”
PMN
Regi heeft zijn dochtertje Ellie-Martha iets speciaals te vertellen: “Ik heb haar meteen gebeld”
Foto: Facebook

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’. Deze week staan de nummers van ‘The Starlings’ centraal.

Voor wie ‘Liefde Voor Muziek’ al niet meer stuk kan is Regi. Met ‘Kom Wat Dichterbij’ staat hij op nummer één in de Ultratop 50. Een knappe prestatie van hem.

Al heeft ook Regi een traantje gelaten tijdens het programma. “Ik ben helemaal geen emotioneel type”, zegt de populaire dj in Dag Allemaal. “Maar toen mijn liedjes aan bod kwamen..Toen zijn er toch tranen gevloeid.”

“Dat had ik niet verwacht. Ik raakte geëmotioneerd omdat het besef me overviel dat ik er na Milk Inc. toch maar mooi ben in geslaagd om succesvol te blijven. Daar had ik voordien precies nog niet echt bij stilgestaan…”

Eén van de hoogtepunten voor Regi was de cover van zijn grote hit ‘Ellie’ gebracht door ‘The Starlings.’ Het nummer werd geschreven voor zijn dochtertje Ellie-Martha. “Ik heb Ellie na de opnames meteen gebeld om haar te zeggen dat ‘haar’ liedje gecoverd was. Tom en Kato hadden er wel ‘honey’ van gemaakt, maar dat is hen vergeven."

Liefde Voor Muziek, VTM, vanavond om 20:35 uur

Volg ons nu ook op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.