Veerle uit ‘Boer Zkt Vrouw’ stelt belangrijke voorwaarde: “Als mijn vriend daar geen interesse voor heeft, wordt het moeilijk”
PMN
Veerle uit ‘Boer Zkt Vrouw’ stelt belangrijke voorwaarde: “Als mijn vriend daar geen interesse voor heeft, wordt het moeilijk”
Foto: VTM

De Limburgse paardenverzorgster Veerle Liesens (29) zal dit jaar haar mannetje moeten staan in ‘Boer Zkt Vrouw’. Ze is de enige vrouwelijke kandidate.

Veerle Liesens neemt deel aan het programma om zo haar kansen op een man in haar leven te vergroten. Veerle werkt op de boerderij van haar ouders in de Limburgse grensgemeente Dilsen-Stokkem. Veel van haar tijd gaat ook daar naar uit.

"Wij hebben een bevallingscentrum en het is veulenseizoen", zegt Veerle in Het Laatste Nieuws. "Ik doe zoveel bevallingen, maar de geboorte van een veulen vind ik nog steeds het mooiste wat er is. Al schiet er nu niet veel vrije tijd over.” 

Paarden
“De paarden hebben dag en nacht begeleiding nodig. Mijn toekomstige partner zal er rekening mee moeten houden dat ik in deze periode niet veel tijd heb voor iets anders. Mijn vorige partners konden niet met die werkdruk om.”

“Jammer, want paarden blijven mijn grootste passie. Ik denk dat het moeilijk wordt als mijn vriend er niets mee zou hebben. Erg actief ben ik niet op zoek gegaan en ook datingapps zoals Tinder zijn niets voor mij. Dat vind ik een te grote gok. Stel dat zo'n jongen je in het echt niet aanstaat, wat doe je dan?"

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.