Drastische maatregelen bij Willy Sommers thuis die risicopatiënt is: “Zo gaat mijn vrouw Cindy nu naar de supermarkt”
PMN
Drastische maatregelen bij Willy Sommers thuis die risicopatiënt is: “Zo gaat mijn vrouw Cindy nu naar de supermarkt”
Foto: Photonews

Willy Sommers is hartpatiënt. Hij behoort dus tot de risicogroep voor het coronavirus en moet dus extra voorzichtig zijn.

De schrik zit er goed in bij het gezin Sommers. “Vanaf het moment dat ik een kriebel in mijn keel voel, gaat mijn hand naar mijn voorhoofd om te checken op koorts. Ik hou me met mijn gezin ook strikt aan de maatregelen”, legt Willy Sommers uit in ‘De Zondag’. 

“Als mijn vrouw naar de supermarkt gaat, doet ze handschoenen en een mondmasker aan. Mijn dochter, die 18 wordt, wil af en toe gaan wandelen met een vriendin. Dat valt moeilijk tegen te houden. Dus dat mag ze, maar ze moet wel afstand houden. Ikzelf word ook bijna gek. Ik ben het zo gewoon om op de baan te zijn en applaus in ontvangst te nemen op podia, dat dit wel even afkicken is.”

“Mijn muzikanten, technici en manager zitten nu ook zonder inkomen, en ik voel me toch een beetje verantwoordelijk voor hen. Ikzelf ben dus ook werkloos sinds 6 maart, al heb ik afgelopen week mijn carrière toch een kleine nieuwe wending gegeven door aan de slag te gaan bij radio BNL."

Meer nieuws

Meer nieuws

.