Laura Tesoro stelt nieuwe stap in haar leven en dat van haar vriend nog even uit: "Ben er niet klaar voor"
PMN
Laura Tesoro stelt nieuwe stap in haar leven en dat van haar vriend nog even uit: "Ben er niet klaar voor"
Foto: Instagram

Laura Tesoro is supergelukkig. Je kan de zangeres/presentatrice het gelukkigst maken door haar veel tijd te laten doorbrengen met haar vriend Jordan.

Laura Tesoro kan erg genieten van het ochtendritueel dat ze heeft met haar vriend Jordan. “Elke ochtend drinken we samen koffie in bed”, vertelt Laura aan Gazet van Antwerpen. “We schuiven de gordijnen open, de zon valt in ons gezicht.”

“Dat ritueel zorgt ervoor dat ik de dag goedgezind en met een glimlach kan beginnen. Dat momentje zou ik niet meer kunnen missen. Alles voelt even perfect, het maakt me supergelukkig.”

Baby's
Laura is nog altijd maar 23 jaar. “Dat klinkt ook nog heel jong”, vindt ze. “Ik heb het gevoeld dat ik al ouder ben. 23 is een leeftijd waar veel jongeren nog lang niet afgestudeerd zijn en het echte leven pas gaan ontdekken. Terwijl ik mijn studententijd heb overgeslagen om met mijn muziek bezig te kunnen zijn.”

Maar Laura staat ook op de rem. Zo wil ze met haar vriend Jordan nog niet aan kinderen denken. “Ik voel me pakweg 27. Dan ben ik nog geen volwaardige volwassene die klaar is om aan baby’s te beginnen, maar ik zou toch niet meer piepjong zijn. Al geniet er ik er ook op sommige momenten nog van om speels als een kind te zijn. Dat mag, ik schaam me daar niet voor.”

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.